Manager Engineering (dutch)

De mens maakt het verschil.

Als onderneming, die excellente verbinden tussen klanten, projecten, kandidaten en teams wil maken, stellen wij de engineering branche passende experts ter beschikking.

Voor onze opdrachtgever zijn wij specifiek op zoek naar iemand die zijn volgende stap in zijn carrière wil maken.

Geïnteresseerd? Word EXCELLENCE!

Manager Engineering

Omschrijving

Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de project management groep voor multidisciplinaire engineeringprojecten. Het bedrijf houdt zich primair bezig met de engineering, inkoop en uitvoering van alle landelijke onshore
projecten en onderhoudswerkzaamheden van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Je maakt deel uit van het Management Team. Je beheert zo efficiënt mogelijk de scope van het werk in lijn met de specificaties ten aanzien van planning, budget en QSHEW vereisten. Je bent verantwoordelijk voor de engineering organisatie en coördinatie van de multidisciplinaire projecten en beheert de juiste communicatie stromen naar de NAM, Engineering Managers, Project Managers, Manager Operations en Directeur, als ook naar de onderaannemers en de Contract Focal Points van de andere Tebodin kantoren. Vanuit het MT assisteer je de Directeur bij strategische, tactische en operationele verbeterprocessen. Je werkzaamheden vinden plaats vanuit het kantoor in Assen.

We zijn op zoek naar een generalist, maar je hebt voldoende technische bagage om de inhoud van het project te begrijpen. Als goede organisator kun je een complex project beheersbaar maken. Je denkt multidisciplinair en je weet, als dat nodig is, de verschillende betrokkenen bij te sturen. Je hakt op beslissende momenten de knoop door. Je bent een ondernemer met commerciële vaardigheden; je zorgt voor continuïteit en weet het optimale uit alle betrokkenen te halen. Mensen vinden jou een leiderstype. Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en weet anderen enthousiast en betrokken te krijgen voor jouw ideeën en projecten. Je weet hoe je moet onderhandelen en tegenstrijdige standpunten bij elkaar kunt brengen. Als motivator herken en waardeer je goede resultaten. Je communiceert zeer gemakkelijk in het Engels.
Je profiel

Ten minste een hbo-diploma Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Procestechniek.
Minimaal tien jaar relevante ervaring binnen een projectenomgeving waarin je verantwoordelijk bent geweest voor engineering en realisatie van meerdere (grotere)projecten.
Bij voorkeur Olie & Gas ervaring

Met vragen kunt u contact opnemen met Bjorn Markerink(managing consultant/Partner)
Tel.: 074-357 7470 of 06-12973372

Subscribe

Subscribe to Your Energy Newsletter